Nood aan helpende handen

Om onze werking zo soepel mogelijk te laten verlopen, om nog meer vrijwilligers te vinden, om onze vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we nood aan extra krachten.

Voel jij je aangesproken door een van de onderstaande vacatures? Graag een seintje aan josee.machiels@telenet.be

Team logistiek: deze mensen nemen praktische zaken op variërende van bestellingen 

doen, uitrapen, knippen, …

Programmeercommissie: een team dat  over het vormingsprogramma d.w.z. op basis van een jaarthema wordt invulling gegeven aan de verschillende bijeenkomsten van vrijwilligers. Dit team legt ook de contacten, organiseert, zorgt voor een vlot verloop, …

PR-team: een team dat zorgt voor de nieuwsbrief, teksten schrijft en publiceert op diverse websites, in plaatselijke infobladen, … Er bestaat al heel wat materiaal hiervoor, dus je begint niet van nul.