Onze partners

Onze partners

Auxilia-Limburg werkt nauw samen met een aantal initiatieven.

Logo huis van het kind

 

Onze sponsors

Heel wat mensen steunen de werking met grotere of kleinere bijdragen.

soroptimist_logo Koningin logo Een Hart voor Limburg Copycenter Biemans

Tzand Zima fotografie Rotary District 1630 Lommel  Hasselt

Provincie LimburgKiwanis Rotaract

 

Markant figaro   hart-voor-kinderen

Koningin Paolaboudewijn

Logo VDB   

De online branding van Auxilia Limburg werd mede mogelijk gemaakt door AZ-Solutions.

AZ-Solutions | Online branding

 


Ons netwerk

www.leerrecht.be

Meest recente berichten

Eerste ervaringen van een vrijwilliger

Alles verloopt goed binnen de begeleiding. Ze werken allemaal heel goed mee en doen zelf ook veel moeite. Als ik binnenkom, liggen de gemaakte toetsen allemaal al klaar en geven ze aan welke oefeningen ze nog niet goed begrepen. Ik probeer mijn tijd goed in te delen maar soms is het wat moeilijk om ze alle drie evenveel aandacht te geven. De meisjes geven zelf goed aan wat ze moeten kennen voor toekomstige toetsen zodat ik het samen met hen kan overlopen en inoefenen.
Ik heb beide leerkrachten kunnen contacteren. Ze hebben mij tips gegeven bij de begeleiding en waar ik zeker moet op letten zoals moeilijkheden in de opdrachten te begrijpen. Ook heeft de leerkracht van de tweeling mij al ingelicht over toekomstige toetsen zodat ik deze met de meisjes kan inoefenen.
Ik heb momenteel een goed gevoel bij de begeleiding. Ik hoop dat de meisjes er ook echt wat aan hebben en mijn uitleg begrijpen. Niet enkel op leervlak maar ook op persoonlijk vlak leer ik de meisjes beter kennen wat de begeleiding des te leuker maakt.