Auxilia-vrijwilligers blijven actief ondanks Corona, en dank zij formidabele inzet van de leerkrachten

Een getuigenis

“Ik wou je even laten weten dat de juf van mijn ‘huiswerkkindje’ uit het 4e leerjaar vanaf vandaag dagelijks een mail stuurt naar haar leerlingen en mij spontaan in CC zet (ze heeft me hier wel apart van op de hoogte gebracht natuurlijk). De mail bestaat vandaag vb. uit 2 filmpjes herhaling en een aantal korte filmpjes met nieuwe leerstof rond taal en rekenen. Zo is het natuurlijk fijn samenwerken want ik blijf prima op de hoogte. Apart sta ik nog in contact met de mama die nu ook weet dat ik op de hoogte ben van de nieuwe leerstof. De juf organiseert 1x per week een vragenuurtje via Teams waar iedereen kan aansluiten en staat ook open voor 1-op-1 contact via Teams. De school heeft er ook voor gezorgd dat het gezin over een laptop beschikt. Op dat vlak zijn er voor mij dus geen problemen, en uiteraard heb ik de juf al uitgebreid gecomplimenteerd met zoveel overzichtelijke inzet!”